Badkamer renovatie in Den Haag laten uitvoeren

Wilt u een badkamer renovatie in Den Haag of omstreken laten uitvoeren? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Voor deze dienst werken wij samen met ‘Indoor homeline’ waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Hierdoor is het mogelijk om uw badkamer helemaal af te stemmen op uw wensen. Wat voor droomplaatje heeft u in gedachten? Een mooie inloopdouche, een badkamer in Scandinavische stijl of gaat u voor een zwarte badkamer? Alles is mogelijk want de keuze is helemaal aan u hoe de badkamer eruit gaat zien. U vraagt en wij leveren de benodigde materialen en zorgen dat alles wordt geplaatst en tot in de puntjes wordt afgewerkt. Als u even wilt sparren, schakelt u de hulp van onze binnenhuisarchitect die overloopt van de creatieve ideeën. Dus wilt u een badkamer renovatie in Den Haag laten uitvoeren? Als aannemer in Den Haag zijn wij u graag tot dienst!

Badkamer renovatie Den Haag

Badkamer renovatie in Den Haag op basis van uw wensen

Een badkamer renovatie in Den Haag laten uitvoeren op basis van uw wensen klinkt als een droom en wij zorgen er voor dat dit werkelijkheid wordt. U heeft zelf helemaal in de hand welke meubels er in de badkamer komen te staan en hoe de afwerking er uit komt te zien. Voor het tegelwerk kunt u een kijkje nemen in ons assortiment maar als de perfecte tegel er niet tussen zit wordt er een vloertegel op maat gemaakt. Wist u dat het ook mogelijk is om antislip tegels te laten leggen? Heel handig als u kleine kinderen heeft want zo kunnen ongelukken voorkomen worden. Meer weten over onze werkwijze bij een badkamer renovatie in Den Haag? Neem contact met ons op!

Badkamer renovatie in Den Haag heeft u zelf in de hand

Wanneer u een badkamer renovatie in Den Haag bij ons laat uitvoeren vinden wij het belangrijk dat u het gevoel heeft alles zelf in de hand te hebben. Wij willen dat het eindresultaat helemaal volgens uw eigen stijl is. Zo kunt u naast de keuze voor de tegels ook bepalen hoe de nieuwe deur eruit komt te zien en welke look de wastafel krijgt. Aan de hand van uw budget stellen wij een renovatieplan op. Ook voor het aanleggen van elektra in de badkamer kunt u op ons rekenen. Wist u dat wij ook werkzaam zijn als aannemer in Rijswijk? Voor al uw onderhoud en bouwprojecten kunt u ons daar ook inschakelen!

Menu