Aannemer in Den Haag met 16+ jaar ervaring

Bent u op zoek naar een aannemer in Den Haag met veel ervaring in het vak? Dan heeft u die nu gevonden. Als familiebedrijf hebben wij al meer dan 16 jaar ervaring opgedaan. Daarnaast hebben wij ook een binnenhuisarchitect in ons team die begeleiding biedt. Wij denken out of the box en helpen van A tot Z met badkamers, keuken en wc renovaties. Heeft u plannen voor aanbouw, opbouw of uitbouw? Als aannemer in Den Haag denken wij graag met u mee om uw plannen vorm te geven. Door een aanbouw te laten plaatsen wordt de ruimte in uw huis groter gemaakt. Zo kunt u profiteren van meer woongemak en vaak zal uw woning ook in waarde stijgen. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Aannemer in Den Haag legt elektra aan

Wilt u elektra aanleggen tijdens een verbouwing? Ook daar draaien wij als aannemer in Den Haag onze hand niet voor om. Wanneer u bezig bent met een verbouwing heeft u waarschijnlijk al genoeg aan uw hoofd om over na te denken. Wij nemen graag zoveel mogelijk zorgen uit handen en gaan uiteraard netjes te werk bij het aanleggen van elektra. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van groepenkasten of het plaatsen van stopcontacten en het aanleggen van schakelaars. Wilt u graag advies inwinnen over de elektra in uw huis? Daarvoor kunt u bij ons als aannemer in Den Haag als vanzelfsprekend terecht. Wist u dat wij ook werkzaam als aannemer in Rijswijk? Neem contact met ons op om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Aannemer Den Haag

Aannemer in Den Haag voor al uw schilderwerk

Moet er schilderwerk gebeuren aan uw huis of kantoorgebouw? Als aannemer in Den Haag zijn wij gespecialiseerd in verfspuiten en zorgen wij voor een mooi eindresultaat. Wanneer uw gebouw mooi in de verf zit zorgt dit voor een representatieve uitstraling naar uw klanten. Bent u al bekend met de voordelen van het spuiten van latex verf? Dit geeft namelijk een strakker eindresultaat dan traditionele verf en kan vaak sneller worden aangebracht. Ook is het goedkoper dan traditionele verf. Tijdens het verfspuiten zorgen wij er uiteraard voor dat de rest van de omgeving schoon blijft door delen af te plakken. Meer weten over onze werkwijze of wilt u ons inschakelen voor badkamer renovatie in Den Haag? Neem contact op!

Menu